دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
آیت الله قرهی

حوزه/امروز نسل جوان را نسبت به هجمه هایی که از سوی دشمنان روانه می شود، باید آشنا کرد و کرسی ها و نشست های جریان شناسی اقدام ارزشمندی است که باید افزایش پیدا کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»،  استاد احمد قرهی در نشست علمی بررسی «نقد نوغالیان سیاسی شیعه» که در کتابخانه تخصصی صاحب الزمان(عج) مسجد مقدس جمکران، برگزار شداظهارداشت: امروز بیشترین خسارت هایی که انسان می بیند از عدم آگاهی و شناخت مسائل متفاوت است چرا که اگر آگاهی ندهیم چه فایده ای دارد فقط به یک دعا و زیارت جوانی اگر آگاهی نداشته باشد با همه احساس و معرفتی که دارد چپ می کند و در دامان دشمن گرفتار می گردد.

نویسنده کتاب « تفسیر سوره حمد » افزود: مجامع و محافل مذهبی و زیارتی امروز می توانند نقش ارزشمند و پررنگ را در شکل دهی فرهنگی، اعتقادی و اخلاقی زائران ایفا کند بطوریکه اگر مسجد مقدس جمکران به عنوان پایگاه منتظران حضرت مهدی(عج) سالانه میزبان میلیون ها نمازگزار است با برنامه ریزی و برپایی همین نشست های علمی نقش ارزشمندی را می تواند در مسیر زندگی جوانان و برخورد با آسیب ها ایفا کنند.

مدیر حوزه علمیه القائم المنتظر(عج) تهران ادامه داد: اگر جریان های سیاسی و اعتقادی برای نسل جوان به خوبی تببین نشود در ذهن جوان این تصور ایجاد می گردد که همه چیز از نظر اسلام و تشیع تکفیر می شود و این تصور برای شکل می گیرد و بدون تردید دشمن آنها را در دامان خودش گرفته و منحرف می سازد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اثر ارزشمند « مرجعیت موروثی و تشیع انگلیسی » اظهارداشت: این کتاب اثری ارزشمند است که برکات زیادی به همراه خود داشته است، ولی آنچه باید به آن اشاره کرد آن است که راه موفقیت در  تالیف در مناظره در سخنرانی استناد به مستندات تاریخی است.

سخنران این نشست علمی به جریان « نفوذ » اشاره کرد و افزود: باید بررسی کنیم که جریان نفوذ چیست، زوایا، هدف آن و اینکه تعبدی است یا نه؟ عوامل به وجود آمدن آن چیست؟ و یا اینکه جریان نفوذ با هدف ضربه به اسلام که تشیغ انگلیسی آن را انتخاب کرده است چه رویکردی دارد؟

استاد حوزه علمیه تهران با بیان اینکه تشیع انگلیسی برای مقابله با اسلام راه «نفوذ» را برگزیده است، اظهارداشت: لطماتی که اسلام ناب محمدی (ص)در طول حیات خود داشته است، تنها به دلیل غفلت حوزه و دانشگاه بوده است و این وظیفه عالمان دینی است که از تمام ظرفیت‌های حوزه برای معرفی اسلام ناب محمدی استفاده کنند در زمانه‌ای که کشف حقیقت حق و باطل بسیار سخت است.

 وی با اشاره به جریان های ضد اسلام گفت: جریان تشیع انگلیسی که به دست استعمار پیر هر روز به شکلی جدید ظاهر می‌شود و از دیر باز در صدد تخریب جهان اسلام و تفرقه فکنی بین مسلمین بوده است و از تمام عمال و ایادی خود در داخل و خارج کشور استفاده می‌کند.

مدیر حوزه علمیه القائم المنتظر(عج) تهران یادآور شد: روشنگری باید از عمق وجود معانی اسلام واقع شود و این وظیفه مرجعیت است که بتواند از هر گونه تشکیک و شبه جلوگیری کند و مرجعیت هیچ‌گاه موروثی نبوده است و اگر کسانی به واسطه رابطه نسبی خود را مرجع می‌دانند سخت در اشتباه هستند.

استاد قرهی در خصوص جریان‌های معاند اسلام تاکید کرد: کسانی که به تبلیغ قممه زنی و حمایت از جریان‌های تکفیری می‌پردازند به آشکارا به دشمنی اسلام و انقلاب همت گماشته‌اند.

 وی با اشاره به شیطان بزرگ آمریکا تصریح کرد: در جریان تشیع انگلیسی حامی اصلی آمریکا بوده است و با بودجه‌های هنگفت‌ در فکر تمدن نوین اسلامی در خاورمیانه است و اگر عالمان دینی و دلسوزان اسلام به موقع هشدار ندهند و حقیقت حق  و باطل را روشن نکنند بی‌گمان ضربه‌های سهمناکی بر پیکره اسلام وارد خواهد شد.

مدیر حوزه علمیه امام مهدی(عج) گفت: در هر دوره کسانی با لباس دین و روحانیت همواره در جبهه مقابل دین قرار گرفته و پایه‌گذار بدعت‌ها بوده‌اند و نباید این دشمن قسم خورده را دست گرفت و حق همیشه پیروز خواهد بود اگر‌چه تعدادمان اندک باشد.

این استاد ابراز داشت: امام و امت همواره می‌توانند محافظ انقلاب و اسلام باشند و تا ظهور امام قائم(عج) پرچم‌دار تشیع در جهان اسلام بمانند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه مرجع تراشی؛ راهبرد نفوذ دشمن در شیعه می باشد، اظهارداشت: فرقه سازی در تشیع شکست خورد و دشمن فهمید با بهائیت تراشی نمی تواند در شیعه نفوذ کند لذا تصمیم گرفتند که در خود مغز متفکر تشیع یعنی مرجعیت نفوذ کنند.

استاد حوزه علمیه تهران افزود: از روز نخست که همه ما به هبوط حضرت آدم و حوا به زمین هبوط کردیم بحث حق و باطل همیشه موضوعیت داشته است، جریان حق جریان خداپرستی و جریان شیطان و ایادی اوست که «من الجنه و الناس» است، اغوای شیطان به این صورت است که از انسانها یارگیری می کند که به تعبیر قرآن «الذی یوسوس فی صدور الناس من الجنه و الناس» است که می بینیم که ورود خناس به سینه های انسانهاست که افکار آنها را عوض کند. سپاهیان شیطان برای ما طبعا از ناس است.

این محقق و پژوهشگر حوزه ادامه داد: در روایتی پیامبر(ص) می فرمایند: «خلق اللَّه الإنس ثلاثة أصناف»، خداوند انسان ها را به سه صنف خلق کرده است که «صنف کالبهائم» گروهی مثل چهارپایان اند که قرآن می فرماید «لهم قلوب لا یفقهون بها و لهم أعین لا یبصرون بها و لهم آذان لا یسمعون بها» که مثل چهارپایان هستند. گروه دوم «و صنف أجسادهم أجساد بنی آدم و أرواحهم أرواح الشّیاطین» است که جسدهای آنها مثل جسدهای بنی آدم اند و اینها خود شیطان هستند و دیگر کاف تشبیه نیامده است و روح آنها روح شیطان است.

وی افزود: منتهی نکته این است که چون شیطان احساس کرد که مقام خود را از دست داده است قسم خورد که «فَبِعِزَّتِکَ لَأُغْوِیَنَّهُمْ» همه را اغوا کند.

استاد قرهی گفت: اغوا طرق مختلف دارد که مرحله اول دعوت به نفس دون و گناه است. گاهی انسان ها می دانند که این راه، راه باطلی است لذا اغوا فقط از این راه نیست و گاهی شیطان از راه دین وارد می شود یعنی دین را به عنوان ابزار قرار می دهد.

استاد حوزه تهران بیان داشت: اگر شیطان بتواند در نطفه دین را خفه کند این کار را می کند، اما اگر ببیند دین رشد کرد و مردم اقبال به آن دارند طبعا دین را به عنوان راه نفوذ انتخاب می کند. لذا از اینجا صورت ظاهر باطل التباس به حق می کند. یعنی صورت ظاهر آن صورت حق می شود اما حقیقت آن حقیقت باطلی است.

وی ادامه داد: قرآن به دو درخت اشاره می کند که یکی شجره طوبی و یکی شجره زقوم است. صورت هر دو درخت است اما این کجا و آن کجا. لذا صورت ظاهر باطل، همان دین است. چون اولین چیزی که احساس می کند مردم نیاز پیدا کرده اند دین است و لذا دین سازی می کند و دین را در مقابل دین قرار می دهد.

استاد حوزه علمیه اظهارداشت: اگر دین در مقابل دین شکست خورد مثل مسجد ضرار، در خود دین که اقبال به سمت آن وجود دارد نفوذ پیدا می کنند. بزرگان ما گفته اند دو چیز را از شیطان یاد بگیرید که یکی خستگی ناپذیر بودن است که تا دم مرگ به دنبال ماست و دیگری این است که همت والایی دارد.

آیت الله قرهی افزود: سومین راه شیطان این است که اگر نتوانست در دین سازی موفق شود در دین نفوذ می کند. یک نمونه ای که در این مورد قابل ذکر است این است که شیطان از ابنا آدم توانست کسانی را تربیت کند که از راه حسادت و تکبر در آن ها نفوذ پیدا کند که یهود نمونه آن است.

وی یادآور شد: القائات شیطان از شک و شرک شروع می شود که قرآن در آیه ۷۱ سوره انعام می فرماید: «قُلْ أَ نَدْعُوا مِنْ دُونِ اللَّهِ ما لا یَنْفَعُنا وَ لا یَضُرُّنا وَ نُرَدُّ عَلی‏ أَعْقابِنا بَعْدَ إِذْ هَدانَا اللَّهُ کَالَّذِی اسْتَهْوَتْهُ الشَّیاطینُ فِی الْأَرْضِ حَیْرانَ لَهُ أَصْحابٌ یَدْعُونَهُ إِلَی الْهُدَی ائْتِنا قُلْ إِنَّ هُدَی اللَّهِ هُوَ الْهُدی‏ وَ أُمِرْنا لِنُسْلِمَ لِرَبِّ الْعالَمینَ»، مانند کسی که فریب اغوای شیاطین را می خورد. از اینکه در این آیه به شیاطین به صورت جمع اشاره شده معلوم می شود که لفظ شیطان تنها برای ابلیس نیست و هر که مقابل حق بایستد شیطان است.

استاد حوزه ادامه داد: ذیل این آیه شریفه گفته می شود که اصحاب شیطان که مردم را به سوی خود هدایت می کنند «دعوة الناس بدین جدید»، یعنی همان دین تراشی که عرض کردم و دین جدید درست می کنند. این یکی از راه هایی که شیطان انجام می دهد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در تاریخ داریم که دین هایی که ساخته شدند از بین رفتند، اظهارداشت: بهاییت بنا نبود دین شود، زیرکی شیعه ناب باعث شد که از شیعه جدا شود، بهاییت درست همطراز با وهابیت است که بنا بود بهائیت نفوذ در شیعه باشد و وهابیت نفوذ در اهل جماعت بود.

استاد حوزه علمیه بیان داشت: لذا پس از مرحله دین تراشی با حیله و فتنه در دین نفوذ می کنند، قرآن این مسئله را در آیه ۲۷ سوره اعراف انذار داده است که «یا بَنی‏ آدَمَ لا یَفْتِنَنَّکُمُ الشَّیْطانُ کَما أَخْرَجَ أَبَوَیْکُمْ مِنَ الْجَنَّةِ یَنْزِعُ عَنْهُما لِباسَهُما لِیُرِیَهُما سَوْآتِهِما إِنَّهُ یَراکُمْ هُوَ وَ قَبیلُهُ مِنْ حَیْثُ لا تَرَوْنَهُمْ إِنَّا جَعَلْنَا الشَّیاطینَ أَوْلِیاءَ لِلَّذینَ لا یُؤْمِنُونَ» مواظب فتنه گری شیطان باشید که حیله های او شما را فریفته است. چرا می فرماید «کما اخرج ابویکم من الجنه» برا اینکه همه بزرگان ما می گویند وقتی آدم و حوا را اغوا کرد به آنها نگفت که من می خواهم شما را از بهشت بیرون کنم بلکه گفت من می خواهم شما در اینجا همیشه جاودان بمانید. با بهشت مبارزه نکرد بلکه بهشت را خیلی خوب جلوه داد و گفت اگر می خواهید در بهشت دائمی باشید راهش این است که از این میوه درخت تناول کنید. مثال امروزی این مسئله این است که شیطان اکنون در دین نفوذ می کند و جهاد را طور دیگری معنی می کند.

سخنران این نشست علمی بیان داشت: لذا نفوذ عامل تحریف است، اگر نفوذ نباشد تحریفی به وجود نمی آید، تمام تحریف ها در دین که در اصطلاح غلط به ادیان نام می بریم به خاطر نفوذ است.

انتهای پیام   313/17

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha